Show Me Your Workspace, and I’ll Tell You Who You Are

My workspace (click image to enlarge)

Når jeg ikke lige sidder foran computeren, er ude at fotografere eller går og roder i haven, er der stor sandsynlighed for at du kan finde mig hér i dette lille værksted i mit udhus. Jeg sætter pris på at have et sted hvor jeg ikke behøver at rydde op og holde orden hele tiden, men tro det eller ej – jeg ved præcist hvor alting er 😉

This entry was posted in Personal, Photography & Art and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.